Låt barnen få uppleva en mammas änglarvingar

Donate
Created By:
Joei Törnström
Collecting for:
Spring för alla barns rätt till sin barndom

Låt barnen få uppleva en mammas änglarvingar

När jag var 7-år blev jag övergiven av min biologiska mamma och växte upp under traumatiska förhållanden. Längtan efter en mamma och att känna mig älskad av en mamma har följt mig som en stark mörk skugga genom livet. Tills den dagen då jag hittade henne hon som blev min muntligt adopterade mamma i 3.5 år. Tänk jag fick äntligen uppleva vad det kunde innebära att ha någon att få kalla för mamma värd den titeln och jag fick chansen att få uppleva hur det känns att få krypa in i en mammas trygga famn ”änglarvingar som omfamnade mig!”

Idag finns det drygt 1 500 barn som växer upp utan en mammas ovillkorliga kärlek.

Syftet med denna insamling till maskrosbarn är att ge stöd och hjälp till barn som växer upp i svåra och utsatta situationer, ofta utan den kärlek och trygghet som alla barn förtjänar. Genom att samla in medel kan organisationen Maskrosbarn erbjuda dessa barn en ljusare framtid, ge dem stöd, trygghet och en känsla av att vara älskade och omhändertagna. Insamlingen syftar till att ge maskrosbarn en möjlighet till en bättre start i livet och att visa att det finns människor som bryr sig och vill hjälpa till att skapa en tryggare tillvaro för dem. Din gåva kan göra en verklig skillnad i dessa barns liv och ge dem hopp om en bättre framtid. Tillsammans kan vi göra skillnad och ge maskrosbarn en chans till ett lyckligare och tryggare liv.

Jag säljer således dessa små söta armband, ett armband för varje barn som växer upp utan sin mamma. Hjälp mig att hjälpa och stötta min insamling till förmån för Maskrosbarn! Köp armbandet genom att donera en frivillig slant och skicka ett mejl med dina kontaktuppgifter till info@aterhamtningskonsult.se så har du ett armband i slumpmässig färg i brevlådan helt Grinom 3-5 arbetsdagar.

Maskrosbarn arbetar med att stötta och förbättra levnadsvillkoren för barn med föräldrar som har ett missbruk, psykisk sjukdom eller som utsätter dem för våld. Hos Maskrosbarn får barnen stöd och hjälp av trygga vuxna, gemenskap och en möjlighet att bara vara barn!

Stötta min insamling - för barns rätt till sin barndom!
Donate
100 kr
6%
49 Days left

Joei Törnström donated 100 kr

Recent activity

  • Joei Törnström Joei Törnström donated 100 kr

    Ett armband för varje barn… låt det bli möjligt!