Skapad av:
Vera Velastegui
Samlar in till:
Maskrosbarns arbete
Det här är det ämnet jag och min femåriga dotter brinner mest för. Det finns inget viktigare än att barn ska få en trygg uppväxt och en rättvis start på livet.

Tyvärr så ser det inte ut så för alla. Och samhället brister i att fånga upp våra unga.

Av alla organisationer jag och Clara har stöttat så känner vi att hjärtat slår lite extra starkt för just den här frågan. Och enligt mig så jobbar de på helt rätt sätt för att ge våra unga rätt verktyg och stöd i den situationen de befinner sig i just nu.

Vi kanske inte kan ändra deras levnadssituation just nu. Däremot så kan vi bidra till att de ska få proffesionellt stöd längs vägen för att de ska orka med sin vardag och för att ärren inte ska påverka deras framtid alltför mycket.

Barn som växer upp med trauma och otrygga anknytningar brukar tyvärr kunna återskapa mer smärta genom de mönster de fått med sig sen barnsben.

Det är något jag och alla generationer före mig har fått uppleva. Och jag vet av egen erfarenhet och klienter jag jobbat med hur mycket jobb som krävs för att bli fri från all gammal smärta och beteende som barndomen lämnat oss med.

Jag hoppas att även du känner med vår nya generation som kommer att vara delaktiga i att påverka samhället på olika sätt när de växer upp.

Vi kan göra något nu. För den ensamma flickan som sitter ihopkrupen i sin säng med stängd dörr och ständiga magproblem.
För den tonåriga pojken som gör allt för att slippa komma hem och är i risk att hamna i destruktiva kretsar.

Varje krona räknas och vi har alla möjlighet att ge något. 5 kronor kan göra all skillnad om vi är många. Om Clara fem år kan hitta sätt att ge av det hon har och panta burkar hon hittar, så kan du.
Ge en gåva
420 kr
4%
0 Dagar kvar

Vera Velastegui donerat 100 kr

Senaste aktivitet

 • Anonym användare Anonym användare donerat 100 kr

 • Emma Velastegui Emma Velastegui donerat 100 kr

  Alla har rätt till en trygg uppväxt

 • Anonym användare Anonym användare donerat 100 kr

  Till ett viktigt ändamål

 • Anna Svensson Anna Svensson donerat 100 kr

  Tack

 • Anonym användare Anonym användare donerat 20 kr