Skapad av:
JennieLee
Date:
31 mars 2024
Samlar in till:
Från ett maskrosbarn till ett annat
Barn till föräldrar som har ett missbruk, psykisk sjukdom eller som utsätter dem för våld riskerar att få negativa konsekvenser av sin uppväxt om stöd uteblir.

Jag har startat denna insamling till förmån för Maskrosbarn i samband med min födelsedag den 4 februari för att jag vill vara med och göra skillnad för barn som har det svårt. För att alla barn har rätt till stöd och en trygg uppväxt.

Stötta min insamling så gör vi skillnad tillsammans!Jag växte upp under svåra förhållanden och lever än idag med med tuffa konsekvenser av mina trauman. Jag har ingen kontakt med min biologiska mamma då hon väljer ett aktivt missbruk framför den hjälp hon erbjuds. Negativitet har präglat mitt liv och det gör det också hos många barn runtom i världen och jag önskar att vi tillsammans kan stötta dessa maskrosknoppar, genom att skänka en slant i min insamling.

Varje litet maskrosbarn kan klara av att genomgå trauman så länge de inte behöver göra det ensamma. Vi kan tillsammans göra skillnad för någon där ute, som lever med föräldrar som missbrukar inför, slår, invaliderar eller förgriper sig på sina barn. Än har inte sista maskrosbarnet fötts och så länge jag lever skall jag skrika mig hes för barn som är otrygga. Jag hoppas du vill göra det med mig.

Mvh tack så mycket.
JennieLee
Ge en gåva
350 kr
35%

Senaste aktivitet

  • Julia Zacke Julia Zacke gav 100 kr

    Jennielee Kristensen Jennielee Kristensen: Tack så ofantligt mycket ♥️
  • Natalie Magnusson Natalie Magnusson gav 100 kr

    Jennielee Kristensen Jennielee Kristensen: Tack fina ♥️
  • Robin Hedman Robin Hedman gav 150 kr

    Jennielee Kristensen Jennielee Kristensen: Så otroligt fint av dig ♥️